Fokus på ansvarlighed

Hos Mad Med Mest er det at drive vores virksomhed så ansvarligt som muligt, vores vigtigste pejlemærke. Vi ser det som vores pligt at arbejde målrettet og ambitiøst med bæredygtige strategier til gavn for miljøet, mennesker og dyr - hele værdikæden. Vi har derfor en tæt sparring med Aalborg Kommune omkring mulighederne og udviklingspotentialet i forbindelse med grøn omstilling, herunder den grønne omstillingspulje.

Helt konkret betyder det, at Mad Med Mest...:

Samarbejder med Aalborg Kommune. Det betyder, at 67,5% af vores medarbejdere er sociale ansættelser. Vi ansætter mennesker, som ikke ville have mulighed for at træde ind på arbejdsmarkedet i en ordinær ansættelse. Vi har i Mad Med Mest stor glæde af, at disse medarbejdere har deres dagligdag hos os. De bidrager på hver deres måde til, at vi hver dag lykkes som samlet team.
Løbende er i dialog med vores leverandører omkring økologiske alternativer, alternative leverandører, nye produkter i sortimentet med videre. Eksempelvis er vores seneste tiltag et samarbejde med Naturmælk, hvilket vi er stolte over og glade for at have indgået.
Er med i Destination Nord-projektet 'Instant Green Turism', hvor vi bidrager til det tværfaglige netværk og indgår i sparring og løsninger, der fremmer den grønne omstilling og udviklingen af ansvarlige løsninger i Nordjylland.
Har tæt sparring med Aalborg Kommune omkring udviklingspotentialer og muligheder i forbindelse med grøn omstilling generelt, herunder Den Grønne Omstillingspulje.

Uanset, hvilken udfordring vi har mødt eller hvilket nyt tiltag, vi begiver os ud i, har vi medarbejderne med os. Det betyder, at vi hurtigt kommer ind i nye rutiner, der hjælper os med at lykkes i processen mod at blive en endnu mere grøn virksomhed.

Frokostordninger med fokus på ansvarlighed

Mad Med Mest tilbyder spændende og sunde frokostordninger samt kundeorienteret kantinedrift og catering til nordjyske virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere og kunder med lækre og inspirerende frokostmåltider.

Vi arbejder hele tiden målrettet for at kunne tilbyde endnu mere grøn og økologisk mad, der samtidig lever op til vores høje kvalitetskrav. Derfor er vi kontinuerligt i dialog med vores leverandører omkring økologiske alternativer til de råvarer vi bruger. Vi afsøger konstant markedet for alternative leverandører og nye spændende produkter, som vi kan tilføje til vores sortiment.

Miljørigtig affaldshåndtering

Hos Mad Med Mest ser vi ingen grund til at vente på, at nye krav og regler træder i kraft – Vi ønsker at gøre en forskel og er handlingsorienterede. Derfor har vi gennem hele 2022 haft fokus på at omstille vores affaldssortering, så vi lever op til de krav, som for alle virksomheder, trådte i kraft pr. 31. december 2022.

Kravet om ensartet sortering skal hjælpe med at øge genanvendelsen af affald, hvilket er et område som vi, med vores ansvarlige mindset hos Mad Med Mest, hilser velkommen. I den forbindelse er vi glade for at samarbejde med Marius Pedersen, der håndterer alt vores sorterede affald, og som har certificeret Mad Med Mest i korrekt affaldssortering.

Især i forbindelse med COVID-19-nedlukningen, måtte vi tænke ud af boksen for at imødekomme de nye behov og krav fra omverdenen og vores kunder. Dette var en lærerig proces, hvor vi særligt blev opmærksomme på vores brug af emballage. Derfor anvender vi i dag hovedsageligt metalbeholdere og plastemballage, der består af genanvendte materialer, for at mindske vores plastforbrug og bidrage til at øge genanvendelsen af affald.



leafcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram