Social Ansvarlighed

"Mad Med Mest har, med 27 sociale ansættelser, opnået bedste GROW score, hvilket vil sige at 67,5% af vores medarbejdere er sociale ansættelser. Ifølge den sociale bæredygtighedsberegner betyder det, at Mad Med Mest generere en samfundsværdi på kr. 5.850.329 mio."

Social ansvarlighed er en del af vores DNA

Hos Mad Med Mest forsøger vi at tage stort socialt ansvar. Vi arbejder aktivt med FN's verdensmål, heriblandt Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst.

Vi tror på, at mangfoldighed skaber styrke, og vi er stolte af, at vores medarbejdere er forskellige i alder, køn, uddannelsesniveau, nationalitet og social status. Vi tror på, at denne forskellighed er med til at skabe en stærk og unik kultur på arbejdspladsen, hvor alle medarbejdere bliver set, hørt og respekteret.

På trods af, at vi er en kommerciel virksomhed, tror vi fuldt og fast på, at det er muligt at drive en succesfuld virksomhed og samtidig tage et socialt ansvar. Vi stræber efter at støtte lokalområdet. Både ved at ansætte ledige herfra, og ved så vidt muligt, at bruge lokale råvarer i vores produktion. På den måde er vi med til at skabe en mere meningsfuld og positiv indvirkning på både mennesker og samfundet i vores lokalområde.

Diversitet er vores styrke

For os er det vigtigt, at vi som virksomhed kan rumme diversiteten, for på den måde at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med at få en meningsfuld hverdag, en indkomst og et stærkere socialt netværk, samtidig med, at der også afledes en positiv effekt på samfundsniveau. I Mad Med Mest er vi overbeviste om, at vores teams diversitet er medvirkende til, at medarbejdernes idéer og forskellige perspektiver, bidrager til at løse problemer på en kreativ og innovativ måde.

Samarbejder på tværs

Vi har et tæt samarbejde med Aalborg Kommune, og et aktivt samarbejde med blandt andet Kriminalforsorgen, Jobcenter Aalborg, JobFokus, TAMU, High Five, Lead The Talent og Business Aalborg.

Disse samarbejdsaftaler har resulteret i, at 67,5% af vores medarbejdere kan betegnes sociale ansættelser. Ansættelser af mennesker, som ikke ville have mulighed for at træde ind på arbejdsmarkedet i en ordinær stilling.

Vi nyder stor glæde ved, at disse medarbejdere har fået en dagligdag hos os. Alle ansatte bidrager således på hver deres måde til, at vi hver dag lykkes som team.

Vi er stolte over, at Mad Med Mest på nuværende tidspunkt, med 27 sociale ansættelser, har opnået bedste GROW score, hvilket vil sige at 67,5% af vores medarbejdere består af sociale ansættelser. Ifølge den sociale bæredygtighedsberegner betyder det, at Mad Med Mest generere en samfundsværdi på kr. 5.850.329 mio.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram