Et bæredygtigt fokus

En ambitiøs rejse er begyndt, og hos Mad Med Mest ser vi det som vores pligt at arbejde målrettet for at sætte et positivt aftryk inden for bæredygtighed, have fokus på grøn omstilling og tage et socialt ansvar i vores nærmiljø.

Helt konkret betyder det, at vi:

Samarbejder med Aalborg Kommune om at skabe ”småjobs”. Det betyder, at vi i dag har en håndfuld ansatte, der ikke ville have mulighed for at træde ind på arbejdsmarkedet i en ordinær ansættelse. Vi har dog stor glæde af, at de har deres dagligdag hos os, og at de bidrager på hver deres måde til, at vi lykkes som team.
Løbende er i dialog med vores leverandører omkring økologiske alternativer, alternative leverandører, nye produkter i sortimentet m.v. Eksempelvis er vores seneste tiltag et samarbejde med Naturmælk, hvilket vi er stolte over og glade for at have indgået.
Er med i Destination Nord-projektet 'Instant Green Turism', hvor vi gerne bidrager til det tværfaglige netværk og indgår i sparring og løsninger, der fremmer den grønne omstilling og bæredygtighedsudviklingen.
Har tæt sparring med Aalborg Kommune omkring udviklingspotentialerne og mulighederne ifm. grøn omstilling og bæredygtighed, herunder Den Grønne Omstillingspulje.

Uanset, hvilken udfordring vi har mødt eller hvilket nyt tiltag vi begiver os ud i, har vi medarbejderne med os, og det betyder, at vi hurtigt kommer ind i nye rutiner, der hjælper os med at lykkes i processen mod at blive en mere grøn virksomhed.

Miljørigtig affaldshåndtering

Hos Mad Med Mest ser vi ingen grund til at vente på, at nye krav og regler træder i kraft – vi er handlingsorienterede og ønsker at gøre en forskel. Netop derfor har vi allerede nu omstillet vores affaldssortering, og lever op til de krav, som alle skal efterleve i slutningen af 2022.

I den forbindelse er vi glade for at samarbejde med Marius Pedersen, der kan håndtere alt vores sorterede affald, og som har certificeret Mad Med Mest i korrekt affaldssortering.

Især ifm. COVID-19-nedlukningen måtte vi tænke ud af boksen for at imødekomme de nye behov og krav fra omverdenen og kunder. Det var pludselig en realitet, at vi måtte portionsanrette frokostordningerne, og det var en lærerig proces.

For bedst muligt at undgå forbruget af plastemballage, bruger vi i dag metalbeholdere og plastemballage, der hovedsageligt består af genanvendt materiale.

leafcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram