Frokostordning

"Vi tilstræber at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid."

Frokostordninger til virksomheder i Aalborg

Frokosten er et vigtigt element i dagligdagen. På virksomheder rundt omkring mødes folk på kryds og tværs af forskellige afdelinger i deres frokostpause, og taler om stort og småt - om vejret, gårsdagens tv-program og om elementerne i den frokostordning, de er på vej til at indtage. For måltidet er lige så vigtigt for medarbejderne rundt omkring på kontorerne og værkstederne, som det er for os. Det er brændstoffet til vores hverdag, en tiltrængt pause fra tanker og gøremål - et sted at mødes, et sted at puste ud og et sted, hvor en god og sund frokost kan give fornyet energi til arbejdet.
Hos Mad Med Mest brænder vi for det gode, sunde måltid, tilberedt af de bedste råvarer med både hjerte, sjæl og faglig stolthed. Vi brænder for at lave mad til mange, hvor både klassiske retter og nytænkte alternativer får plads på menuen. Vi brænder for de mættede maver og tilfredse kunder, der hver dag nyder vores frokostordning, vi laver til deres virksomheder.

Frokostordninger lavet af gode og friske råvarer

Hos Mad Med Mest tilbyder vi de aalborgensiske virksomheder en sund, varieret og hjemmelavet frokostordning med udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer, der tilgodeser langt de fleste smagsløg.
Vores køkken modtager hver dag et hav af friske råvarer, der få timer senere bliver præsenteret som indbydende, sunde og spændende frokostretter i jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de enkelte råvarer, og tilbyder derfor kun frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager, der møder vores egne høje standarder.

Lækker portionsanrettet frokoster

Når I indgår en frokostordning med aalborgensiske Mad Med Mest modtager I hver dag lækre og varierede frokostretter lavet af gode, sunde råvarer - lige til at sætte tænderne i!
I vores nøje sammensatte menu indgår både kolde og varme retter, hvor spændende salater, langtidstilberedte kødretter, smagfuldt pålæg og lækkert rugbrød og surdejsbrød kæmper om pladsen på tallerkenen. Vi har altid vores kunders behov for øje, og vi tilbyder derfor naturligvis også smagfulde og velsammensatte retter, der er målrettet vegetarere, veganerer og allergikere.

Ekstra forplejning

I tillæg til frokostordningen tilbyder vi mod betaling mulighed for at bestille ekstra forplejning i form af luksusbrunch, mødeforplejning og økologisk frugt/mælkeordning. Inde på siden har du også mulighed for at tilkoble vegetarer, veganere eller allergikere til frokosten.

Mødeforplejning 

  • 7 Rum tapas med sødt
  • Baguette med salat og fyld
  • Smørrebrød højtbelagt
  • Trekantsandwich 3 slags
  • Hjemmelavet Snacks
  • 3 Slags Petitfour
  • Eftermiddagsskage
  • Gulerodsstave
  • Udskåret Frugt Fad

Frugt-/mælkeordning

  • Økologisk sødmælk
  • Økologisk letmælk 
  • Økologisk frugt 

Ugen By Mad Med MEST

Mad Med MEST leverer frokoster i høj kvalitet med varierende og sunde retter, der giver jeres medarbejdere energi til resten af arbejdsdagen. Vores dygtige kokke sammensætter hver uge en menuplan spækket med interessante salater, langtidstilberedte kødretter og smagfulde pålæg. Der medfølger nybagt surdejsbrød samt rugbrød til frokosten.

Lad tænderne løbe i vand til nedenstående eksempel på en uge med frokostordning fra Mad Med Mest.

Mandag

Den varme ret: Indisk butter chicken med jasmin ris og yoghurt

Pålæg: Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg

Pålæg: Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons

Grøn salat: Salat af sprøde blade, variationer crudité og årstidens grønt

Kreativ salat: Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter

Dressing: Dild dressing 

Ekstra: Æg med hjemmelavet mayonnaise og karse 

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Tirsdag

Den varme ret: Farseret porre vendt i panko

Pålæg: Kogt og røget hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat

Pålæg: Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber

Grøn salat: Fint skåret iceberg med tomat, agurk og majs 

Kreativ salat: Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og syltede rødløg

Ekstra: Dampet torsk med sauce verte, dild, persille og skalotteløg  

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Onsdag

Den varme ret: Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat

Pålæg: Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

Pålæg: Charcuteri-fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli

Grøn salat: Revet gulerødder med mix af sprøde salater samt rosiner 

Kreativ salat: Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok

Dressing: Cremet rød paprikadressing 

Ekstra: Udvalg af ost med sødt og sprødt

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Torsdag

Den varme ret: Gyros marineret kylling med stegte løg, hvidkål og pita 

Pålæg: Spegepølse med urte remoulade

Pålæg: Æggesalat med safran, blegselleri, bacon og løg

Grøn salat: Bondesalat med grønne bønner, cocktail oliven, farvede tomater og balsamico

Kreative salat: Violet salat med bagte rødbeder, avocado creme og rodfrugt chips

Ekstra: Kage fra vores egen bager

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Fredag

Den varme ret: Bøfsandwich 

Pålæg: Roastbeef med løgkompot og timian

Pålæg: Skagensalat med citronskal, dild, små agurker og spæde urter

Grøn salat: Variationer af spidskål med knas og urter

Kreativ salat: Tomatsalat med frisk basilikum,  pesto og croutoner 

Ekstra: Brioche boller, hjemmesyltede agurker, remoulade og 2 slags løg 

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

 

Pris pr. person pr. dag
kr. 58,00,- ekskl. moms

Mest af alt det gode - også bæredygtighed

Teamet bag Mad Med Mest består af en række erfarne og passionerede madentusiaster, der tilsammen har mange års erfaring fra nogle af landets bedste restauranter. Vores virksomhed udspringer af den tidligere, velrenommerede aalborgensiske Restaurant Mest og er næret ved et ønske om at levere inspirerende, daglige frokostordninger til Aalborgs virksomheder. 

Kvalitet, madglæde og bæredygtighed er grundpillerne i vores virksomhed, og vi lever af og for at skabe smagsoplevelser hver dag. Derfor er vi også meget opmærksomme på, hvilke råvarer, der indgår i alle vores måltider, og vi arbejder målrettet og determineret mod at blive mere bæredygtige. Vi er derfor i løbende dialog med vores leverandører omkring økologiske produkter og forskellige andre tiltag, der kan fremme smagsoplevelsen og bæredygtigheden i vores mad. 

 

Skal vi stå for en god og sund frokostordning i jeres virksomhed?

Har I fået lyst til at prøve Mad Med Mests sunde og varierede frokostordning, så står vi klar til at forkæle jeres ganer med gode råvarer og veltillavet mad. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål til vores frokostordning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

+45 42334643
Standard kontaktform
phone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram