Frokostordning

"Vi tilstræber at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid."

Mad Med MEST tilbyder en spændende og varieret frokostordning i form af klassiske og nytænkende retter, og vi sætter en ære i at pleje jeres medarbejdere med velsmag i dagens break.

Vores team af kokke er yderst passionerede omkring hverdagsmåltidet, og finder stor tilfredshed i at give jeres virksomhed den gode smagsoplevelse hver dag.

De bedste råvarer

Hver dag lander et hav af friske råvarer i køkkenet hos Mad Med Mest. Få timer senere bliver de præsenteret som indbydende frokostretter i jeres virksomhed.

Vi modtager dagligt frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager til glæde for vores kokke. Vi lægger stor vægt på kvaliteten og en nænsom forarbejdning, der i sidste ende gør en forskel i madoplevelsen.

Lækker frokost i portioner – nemt og lækkert

Det er en stor fornøjelse at kunne tilbyde at levere jeres frokost portionsanrettet – både fra det varme og kolde køkken. Det gør det nemt og bekvemt for dine medarbejdere at nyde frokosten.

Med vores helt særlige beholdere kan vi imødekomme hverdagens udfordringer ift. afstand og hygiejne – og vi har erfaret, at det gør en verden til forskel for vores kunder.

Ugen By Mad Med MEST

Mad Med MEST leverer frokoster i høj kvalitet med varierende og sunde retter, der giver jeres medarbejdere energi til resten af arbejdsdagen. Vores dygtige kokke sammensætter hver uge en menuplan spækket med interessante salater, langtidstilberedte kødretter og smagfulde pålæg. Der medfølger nybagt surdejsbrød samt rugbrød til frokosten.

Lad tænderne løbe i vand til nedenstående eksempel på en uge med frokostordning fra Mad Med Mest.

Mandag

Den varme ret: Indisk butter chicken med jasmin ris og yoghurt

Pålæg: Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg

Pålæg: Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons

Grøn salat: Salat af sprøde blade, variationer crudité og årstidens grønt

Kreativ salat: Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter

Dressing: Dild dressing 

Ekstra: Æg med hjemmelavet mayonnaise og karse 

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Tirsdag

Den varme ret: Farseret porre vendt i panko

Pålæg: Kogt og røget hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat

Pålæg: Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber

Grøn salat: Fint skåret iceberg med tomat, agurk og majs 

Kreativ salat: Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og syltede rødløg

Ekstra: Dampet torsk med sauce verte, dild, persille og skalotteløg  

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Onsdag

Den varme ret: Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat

Pålæg: Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

Pålæg: Charcuteri-fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli

Grøn salat: Revet gulerødder med mix af sprøde salater samt rosiner 

Kreativ salat: Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok

Dressing: Cremet rød paprikadressing 

Ekstra: Udvalg af ost med sødt og sprødt

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Torsdag

Den varme ret: Gyros marineret kylling med stegte løg, hvidkål og pita 

Pålæg: Spegepølse med urte remoulade

Pålæg: Æggesalat med safran, blegselleri, bacon og løg

Grøn salat: Bondesalat med grønne bønner, cocktail oliven, farvede tomater og balsamico

Kreative salat: Violet salat med bagte rødbeder, avocado creme og rodfrugt chips

Ekstra: Kage fra vores egen bager

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Fredag

Den varme ret: Bøfsandwich 

Pålæg: Roastbeef med løgkompot og timian

Pålæg: Skagensalat med citronskal, dild, små agurker og spæde urter

Grøn salat: Variationer af spidskål med knas og urter

Kreativ salat: Tomatsalat med frisk basilikum,  pesto og croutoner 

Ekstra: Brioche boller, hjemmesyltede agurker, remoulade og 2 slags løg 

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

 

Pris pr. person pr. dag
kr. 56,00,- ekskl. moms

Ekstra forplejning

Du kan udover frokosten bl.a. tilkøbe luksus brunch, fristende mødeforplejning samt økologisk Frugt-/mælkeordning. Inde på siden har du også mulighed for at tilkoble vegetarer, veganere eller allergikere til frokosten.

Mødeforplejning 

  • 7 Rum tapas med sødt
  • Baguette med salat og fyld
  • Smørrebrød højtbelagt
  • Trekantsandwich 3 slags
  • Hjemmelavet Snacks
  • 3 Slags Petitfour
  • Eftermiddagsskage
  • Gulerodsstave
  • Udskåret Frugt Fad

Frugt-/mælkeordning

  • Økologisk sødmælk
  • Økologisk letmælk 
  • Økologisk frugt 

Vi er ikke i tvivl – er du?

Velsmag er lig med velvære

Et veltilberedt og smagfuldt måltid mad har stor indflydelse på den daglige velvære – også for dine medarbejdere. En lækker frokost, der får tænderne til at løbe i vand, er noget man kan glæde sig til helt fra morgenstunden. Det kan de fleste formentlig nikke genkendende til.

Frokosten, der giver et tiltrængt afbræk i arbejdsdagen, er tidspunktet, hvor dine medarbejdere lader op til resten af arbejdsdagen, og der skabes relationer på tværs af afdelingerne. Det er samlingspunktet, hvor velsmag bliver til velvære på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til vores frokostordning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

+45 42334643
phone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram