Mødeforplejning
Frugt-/mælkeordning
Den varme ret: Indisk butter chicken med jasmin ris og yoghurt
Pålæg: Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg
Pålæg: Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons
Grøn salat: Salat af sprøde blade, variationer crudité og årstidens grønt
Kreativ salat: Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter
Dressing: Dild dressing
Ekstra: Æg med hjemmelavet mayonnaise og karse
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Farseret porre vendt i panko
Pålæg: Kogt og røget hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat
Pålæg: Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber
Grøn salat: Fint skåret iceberg med tomat, agurk og majs
Kreativ salat: Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og syltede rødløg
Ekstra: Dampet torsk med sauce verte, dild, persille og skalotteløg
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat
Pålæg: Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon
Pålæg: Charcuteri-fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli
Grøn salat: Revet gulerødder med mix af sprøde salater samt rosiner
Kreativ salat: Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok
Dressing: Cremet rød paprikadressing
Ekstra: Udvalg af ost med sødt og sprødt
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Gyros marineret kylling med stegte løg, hvidkål og pita
Pålæg: Spegepølse med urte remoulade
Pålæg: Æggesalat med safran, blegselleri, bacon og løg
Grøn salat: Bondesalat med grønne bønner, cocktail oliven, farvede tomater og balsamico
Kreative salat: Violet salat med bagte rødbeder, avocado creme og rodfrugt chips
Ekstra: Kage fra vores egen bager
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Bøfsandwich
Pålæg: Roastbeef med løgkompot og timian
Pålæg: Skagensalat med citronskal, dild, små agurker og spæde urter
Grøn salat: Variationer af spidskål med knas og urter
Kreativ salat: Tomatsalat med frisk basilikum, pesto og croutoner
Ekstra: Brioche boller, hjemmesyltede agurker, remoulade og 2 slags løg
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Teamet bag Mad Med Mest består af en række erfarne og passionerede madentusiaster, der tilsammen har mange års erfaring fra nogle af landets bedste restauranter. Vores virksomhed udspringer af den tidligere, velrenommerede aalborgensiske Restaurant Mest og er næret ved et ønske om at levere inspirerende, daglige frokostordninger til Aalborgs virksomheder.
Kvalitet, madglæde og bæredygtighed er grundpillerne i vores virksomhed, og vi lever af og for at skabe smagsoplevelser hver dag. Derfor er vi også meget opmærksomme på, hvilke råvarer, der indgår i alle vores måltider, og vi arbejder målrettet og determineret mod at blive mere bæredygtige. Vi er derfor i løbende dialog med vores leverandører omkring økologiske produkter og forskellige andre tiltag, der kan fremme smagsoplevelsen og bæredygtigheden i vores mad.
Har I fået lyst til at prøve Mad Med Mests sunde og varierede frokostordning, så står vi klar til at forkæle jeres ganer med gode råvarer og veltillavet mad. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe.
Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.
Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.