Mad Med MEST tilbyder en spændende og varieret frokostordning i form af klassiske og nytænkende retter, og vi sætter en ære i at pleje jeres medarbejdere med velsmag i dagens break.
Vores team af kokke er yderst passionerede omkring hverdagsmåltidet, og finder stor tilfredshed i at give jeres virksomhed den gode smagsoplevelse hver dag.
Hver dag lander et hav af friske råvarer i køkkenet hos Mad Med Mest. Få timer senere bliver de præsenteret som indbydende frokostretter i jeres virksomhed.
Vi modtager dagligt frisk fisk, kød, sprøde salater og grøntsager til glæde for vores kokke. Vi lægger stor vægt på kvaliteten og en nænsom forarbejdning, der i sidste ende gør en forskel i madoplevelsen.
Det er en stor fornøjelse at kunne tilbyde at levere jeres frokost portionsanrettet – både fra det varme og kolde køkken. Det gør det nemt og bekvemt for dine medarbejdere at nyde frokosten.
Med vores helt særlige beholdere kan vi imødekomme hverdagens udfordringer ift. afstand og hygiejne – og vi har erfaret, at det gør en verden til forskel for vores kunder.
Den varme ret: Indisk butter chicken med jasmin ris og yoghurt
Pålæg: Rullepølse af ungkvæg med sky, karse og skalotteløg
Pålæg: Hjemmelavet hønsesalat med bacon og cornichons
Grøn salat: Salat af sprøde blade, variationer crudité og årstidens grønt
Kreativ salat: Couscous med mynte, forårsløg, piment og courgetter
Dressing: Dild dressing
Ekstra: Æg med hjemmelavet mayonnaise og karse
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Farseret porre vendt i panko
Pålæg: Kogt og røget hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat
Pålæg: Skaldyr i hjemmerørt aioli med dild, asparges og peber
Grøn salat: Fint skåret iceberg med tomat, agurk og majs
Kreativ salat: Spidskålsalat med grønne ærter, persille, citron og syltede rødløg
Ekstra: Dampet torsk med sauce verte, dild, persille og skalotteløg
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Sprødstegt ribbensteg med hjemmesyltet agurkesalat
Pålæg: Leverpostej med ristede svampe og sprød bacon
Pålæg: Charcuteri-fad med oliven, mandler og hjemmerørt aioli
Grøn salat: Revet gulerødder med mix af sprøde salater samt rosiner
Kreativ salat: Pastasalat med forårsløg, peberfrugt, pesto og grillet artiskok
Dressing: Cremet rød paprikadressing
Ekstra: Udvalg af ost med sødt og sprødt
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Gyros marineret kylling med stegte løg, hvidkål og pita
Pålæg: Spegepølse med urte remoulade
Pålæg: Æggesalat med safran, blegselleri, bacon og løg
Grøn salat: Bondesalat med grønne bønner, cocktail oliven, farvede tomater og balsamico
Kreative salat: Violet salat med bagte rødbeder, avocado creme og rodfrugt chips
Ekstra: Kage fra vores egen bager
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Bøfsandwich
Pålæg: Roastbeef med løgkompot og timian
Pålæg: Skagensalat med citronskal, dild, små agurker og spæde urter
Grøn salat: Variationer af spidskål med knas og urter
Kreativ salat: Tomatsalat med frisk basilikum, pesto og croutoner
Ekstra: Brioche boller, hjemmesyltede agurker, remoulade og 2 slags løg
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Mødeforplejning
Frugt-/mælkeordning
Et veltilberedt og smagfuldt måltid mad har stor indflydelse på den daglige velvære – også for dine medarbejdere. En lækker frokost, der får tænderne til at løbe i vand, er noget man kan glæde sig til helt fra morgenstunden. Det kan de fleste formentlig nikke genkendende til.
Frokosten, der giver et tiltrængt afbræk i arbejdsdagen, er tidspunktet, hvor dine medarbejdere lader op til resten af arbejdsdagen, og der skabes relationer på tværs af afdelingerne. Det er samlingspunktet, hvor velsmag bliver til velvære på arbejdspladsen.
Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.
Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.