Kantinedrift

"Vi tilstræber at lave mad helt fra bunden. For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid."

Skræddersyet kantinedrift, der passer til jeres behov og ønsker

Hos Mad Med Mest brænder vi for at lave mad, og elsker når kærligheden til gode råvarer, smag og udseende, går op i en højere enhed. Vi stiller store krav til os selv og vores leverandører, så madoplevelsen hos jer står mål med vores ambitioner.

Vores DNA er rodfæstet i stolte traditioner inden for kokkefaget og med et stærkt team, der har mange års erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, er det ligeledes vigtigt for os, at helhedsoplevelsen og serviceniveauet er i top.

Vi sætter en ære i at tilpasse kantinedriften til lige præcis jeres behov og ønsker – og glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne
All Inclusive
Vores dygtige og servicemindede personale flytter ind hos jer, og sørger for alt fra indkøb til opvasken. I kan derfor trygt sætte jer til bords og nyde maden.
Skræddersyet løsning
Vi ved, at virksomheder er forskellige og behovene lige så – og netop derfor skræddersyr vi en løsning, der passer lige præcis til jeres arbejdsplads.
Personale
Det er helt essentielt, at I får det rette team i køkkenet, og derfor tager vi altid udgangspunkt i, hvem der indgår i den eksisterende personalestab og daglige drift.
Forplejning ud over det sædvanlige
For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker helt essentielt for et godt måltid – og vi bestræber os på at lave al mad fra bunden med fokus på kvalitet og økologi.
Særlige anledninger
Om det er et jubilæum, en reception, konference, et særligt event eller lign., der skal markeres, hjælper vi gerne med at sammensætte den helt rigtige menu til den specifikke begivenhed. Det kan også være, at I har særlige ønsker som torsdagsbrunch, frugtordning og eftermiddagssnacks?
Den aftalte ramme
Kantinedriften foretages altid med respekt for jeres behov og budgetmæssige ønsker. Prisen for kantinedrift afhænger af forskellige faktorer som størrelse, kapacitet og ønsker.
Kontakt os og hør nærmere

Bæredygtighed, grøn omstilling og CSR på dagsordenen

Hos Mad Med Mest er det vigtigt, at vi tænker i gode, holdbare og fremtidssikrede løsninger. Vi arbejder kontinuerligt med målrettede initiativer og projekter i tråd med FN’s verdensmål, der yder et bidrag til en bæredygtig udvikling.

Få mere information omkring de enkelte tiltag og projekter lige her.

"For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid."

Skal I have en kantineordning tilpasset jeres behov & ønsker?

Velsmag er lig med velvære

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram