Om Mad Med Mest

Mad med Mest har produktion og daglig gang i Vejgaard, hvor vi ud fra nøgleordene kvalitet, bæredygtighed og madglæde skaber smagsoplevelser, der giver vores dejlige kunder lyst til mere.

Mad Med Mest er skabt ud fra et brændende ønske om at levere en inspirerende daglig frokost til Aalborgs mange virksomheder. Virksomheden udspringer fra det tidligere Restaurant MEST, som var en succesfuld restaurant i Aalborg (2010-2014). 

En målrettet rejse mod at blive mere bæredygtig og økologisk er i fuld gang. Du kan læse meget mere om nogle af de konkrete tiltag, som vi allerede arbejder med i dag under 'Bæredygtighed' og 'FN's 17 verdensmål'. Vi er ambitiøse på vores egne og vores kunders vegne, så de lettere kan træffe sunde og bæredygtige valg.

Bag kulissen

Michel

Direktør og partner

Michel

Direktør og partner

Det hele startede på Ruths Hotel i Skagen, hvor Michel havde fornøjelsen af at stå i kokkelære. Det blev begyndelsen på en spændende rejse, der ligeledes bød på bekendtskab med Mette og Stefan, som han i dag er partner med i Mad Med Mest.

Inden dette kapitel begyndte var Michel forbi både Brøndums Hotel i Skagen, Cherval Blanc ved Intel, Restaurant Mest og Svalegaarden Mest i Aalborg – og rejsen begyndte for alvor, da kantinedelen voksede sig for stor til det charmerende Svalegaarden Mest.

Der var brug for mere plads og bedre faciliteter til formålet, hvilket resulterede i etableringen af Mad Med Mest og nye lokaler i Vejgaard. Faciliteterne er desuden blevet udvidet op til flere gange allerede, og efterspørgslen på lækker catering og frokostordninger er kun blevet større og større.

Ikke kun faciliteter og en god lokation danner grobund for den positive udvikling, som vi hos Mad Med Mest har oplevet og stadig oplever – også de rette medarbejdere spiller en afgørende rolle.

Bæredygtighed, grøn omstilling og dét at tage et socialt ansvar i nærområdet står Michels hjerte nært, og det kommer tydeligt til udtryk i hele virksomhedens organisering og kultur. Der er plads til alle, og glæden ved at levere et godt produkt skinner igennem hos alle medarbejderne.

Det er Michels helt store passion at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel og madglæde kan smages ude hos kunderne. Den menneskelige bundlinje og et bæredygtigt fokus er helt essentielt for at Mad Med Mest i dag har Aalborgs gladeste kunder – vurderet ud fra den positive feedback, der kommer retur.

Mette og Stefan

Direktør og partner

Mette og Stefan

Direktør og partner

Mette og Stefan er uddannet henholdsvis tjener og kok. De driver i dag AKKC by Mest sammen med Michel, hvor kultur og kongresser er i fokus. Dette er i samspil med et team af dygtige koordinatorer, kokke og tjenere. Tidligere stod de bag Svalegaarden MEST og Restaurant Mest i Aalborg, der opnåede stor succes og anerkendelse. De modtog bl.a. særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013.

En stor del af det administrative arbejde hos Mad Med Mest ligger hos Mette og Stefan – og sammen med Michel og Nicolai har de et ønske om at levere Aalborgs bedste frokostordning.

Hos Mad Med Mest ser vi frokosten som et vigtigt måltid, der skaber energi, velvære, og er samlingspunkt for de gode stunder på jeres arbejdsplads.

Vil du vide mere om , så finder du siden lige her

Mette og Stefan

Direktør og partner

Nicolai

Administrerende leder

Nicolai er uddannet kok fra Hotel Scheelsminde i 2016 og har siden draget stor erhvervserfaring fra b.la. bühlmann og Tabu i Aalborg. Nicolai lægger stor vægt på de gode friske råvare - lige fra friskfanget fisk til sprøde lokale grøntsager. Han sætter en stor ære i skabe kvalitet og variation i frokostmåltidet samtidig med at den visuelle oplevelse skal være i top.

Et økologisk og bæredygtigt "mindset" er must for at arbejde i køkkenet hos Mad Med Mest. Der lægges vægt på bæredygtige beslutninger og indkøb, samtidig med at vi altid have vores grønne værdier i tankerne. Vi er altid nysgerrige og besøger ofte lokale producenter for at opnå de allerbedste råvarer.

Motivation og holdånd er nøgleord for Nicolai. Vi arbejder hele tiden med at motivere vores medarbejdere og skabe en sund kultur i Mad Med Mest. Vi tror på dette er vejen til en god arbejdsplads, hvor kreativiteten får lov til at blomstre.

 

Din nye frokostleverandør?

Skal Mad Med Mest være din nye frokostleverandør? Har du spørgsmål til kantinedrift eller ønsker du at bestille én af vore buffeter? Så finder du vores kontaktoplysninger her på siden, og du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

"For os er kvaliteten af råvarer, smag, udseende og tilberedningsteknikker essentielt for et godt måltid."
Kontakt
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram