Frokostordninger til små virksomheder

"Det kan sagtens udgøre en økonomisk fordel for små virksomheder at indgå en frokostordning med Mad Med Mest."
Kok som arbejder hos Mad Med Mest
Nicolai
Kok

Alle tilbydes samme gode service

Mad Med Mest tilbyder frokostordninger til virksomheder - store som små. Vi skelner ikke mellem, om I har 1000+ ansatte, eller at I er 15+. Vi tilbyder alle vores kunder den samme gode og kundeorienterede service uanset størrelse, og vi gør altid, hvad vi kan, for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Bemærk venligst at vi som standard ikke tilbyder frokostordninger til virksomheder med færre end 15 medarbejdere.

Portionsanrettet frokost til specialkost

Hos Mad Med Mest går vores dygtige ansatte hver dag i køkkenet og tilbereder frokost til flere virksomheder af forskellige størrelse, der alle nyder smagen af vores veltilberedte og sunde frokostretter.

Vores frokostretters sammensætning og størrelse tager afsæt i vores massive erfaring med at lave mad til mange. Vores frokostordninger er derfor velkomponerede og tager højde for forskellige behov og ønsker hos vores kunders ansatte. Derfor tilbyder vi klassiske frokostordninger, hvor det er muligt eksempelvis at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ uden at dette koster ekstra.

Vores frokostordninger bliver serveret i varmekasser, mens specialkost serveres portionsanrettet. Disse forhold er med til at gøre det nemmere for os at tilbyde den samme mad til virksomheder med 1000+ ansatte, som til de virksomheder med 15 ansatte.

Frokostordning med fordel

Det kan sagtens udgøre en økonomisk fordel for små virksomheder at indgå en frokostordning med Mad Med Mest.

Ved at gøre brug af stordriftsfordelene ved at lave mad til mange, vil der ikke, for den mindre virksomhed, være flere omkostninger forbundet med prisen på frokostordningen.

De frokostordninger, vi tilbyder vores kunder, er nemlig baseret på den selvsamme menu. Dette gør det muligt at tilbyde mindre virksomheder en ganske favorabel pris på frokostordninger. Endvidere giver det vores kunder mulighed for at tilbyde alle ansatte et ernæringsrigtigt og velafbalanceret måltid.

Skal vi stå for jeres frokostordning?

Er I interesserede i at få leveret vores frokostordning, der passer til både store og små virksomheder - så kontakt os endelig.
Vi er altid klar til at besvare, alle de spørgsmål I måtte have vedrørende vores frokostordninger.

Har du spørgsmål til vores frokostordning for små virksomheder?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

+45 42334643
Standard kontaktform
phone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram