Det varme: Flæskestegssandwich med brioche boller (1 stk. pr. person) (G/L)
Tilbehør: Hjemmesyltede agurker, rødkål og grov dijon mayo
Pålæg: Krydret kylling pålæg med soltørret tomater, perleløg og timian
Pålæg: Skinkesalat vendt med estragon, variationer af løg og syltede gulerødder
Grøn salat: Hjertesalat med a la francaise og syrlig dressing
Kreativ salat: Hvedekerner med dild, spinat, soltørrede tomater, syltede rødløg og tørret abrikoser (G)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)
Dressing: Skyr dressing med honning (L)
Det varme: Ristaffel med kylling, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)
Pålæg: Røget rullepølse med persille, sky, løg og karse
Pålæg: Leverpostej toppet med syltede bøgehatte, baconknas og karse
Grøn salat: Blandet salat med tomat, agurk og rød peberfrugt
Kreativ salat: Coleslaw på hvidkål, gulerødder og olie/eddike dressing
Fisk: Peber markel toppet med aioli, søde tomater, rødløg og karse
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)
Det varme: Hakkebøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G/L)
Pålæg: Honning skinke med Italiensk salat og karse
Pålæg: Stegt hønsesalat vendt med grøn pesto, karamelliseret løg, radiser og toppet med soltørret tomat (L)
Grøn salat: Bagt squash og peberfrugt vendt med rucola og persille
Kreativ salat: Tomat salat med bagte og friske tomater, rødløg, basilikum vinaigrette og puffede kerner
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gård oste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)
Dressing: Senneps/honning dressing (L)
Det varme: Pulled chicken vendt med kål, varme og spicy krydderier serveret sesamdip og bao buns (2 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Italiensk Salami med grøn pesto og mizuna
Pålæg: Æggesalat med karry, suppehorn, agurk, løg og frisk hakket purløg
Grøn salat: Blandet iceberg med røde blade, agurk, majs og fine ærter
Kreativ salat: Råkost af gulerødder med verbena honning, rosiner og toppet med crudite
Det søde element: Chokoladekage (1 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)
Det varme: Skinkestang rørt med porre, champignon og flødeost (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Langtidsstegt kalvecuvette med balsamico bagte rødløg og rosmarin
Pålæg: Skaldyrssalat med rød dressing, bladselleri, radiser og agurk (L)
Grøn salat: Grove salater vendt med mild hvidløgsdressing og grønne bønner (L)
Kreativ salat: Blomkålscouscous med citron, mynte og granatæbler
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)
Vegetar/veganer: Sprød majsbøf med syrlig kålsalat, puffede kerner, syltede rødløg og spicy dressing (G)
Minus Gris: Crispy chicken burger med salsa, syltede rødløg og sprøde salater (G)
Vegetar/veganer: Ristaffel med soya protein, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)
Minus Gris: Ristaffel med kylling, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)
Vegetar/veganer: Selleri bøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G)
Minus Gris: Hakkebøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G/L)
Vegetar/veganer: Pulled svampe og ærter vendt med kål, varme krydderier og serveret med urtedip og tortilla (G)
Minus Gris: Pulled chicken vendt med kål, varme krydderier og serveret med urtedip og tortilla (G/L)
Vegetar/veganer: Vegetarisk curry med aubergine og søde kartofler
Minus Gris: Indbagt laks rørt med porre, champignon og flødeost (G/L)