Den varme ret: Cirspy Chicken burger (1stk) (G)
Tilbehør: Spicy spansk salsa, syltede rødløg, mayonnaise
Pålæg: Røget rullepølse med sky, skalotteløg og karse
Grøn salat: Icebergsalat med agurk, forårsløg og radiser
Kreativ salat: Hvedekernesalat med grøn pesto, frisk grønkål, grillet peberfrugt og oliven (G)
Dressing: Rød dressing
Ekstra: Æg med mayonnaise og urt
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Krebinetter med sommerstuvet ærter, gulerødder, perleløg, kartofler og bacon (1stk) (G/L)
Pålæg: Kalkun med spinatcreme og ærteskud
Pålæg: Æggesalat med skaldyr og tomat (L)
Dagens fangst: Små butterdejsskaller med plukket laks og rygeost
Grøn salat: Salat med majs, peberfrugt og croutoner.
Kreativ salat: Salat af grønne bønner med variationer af tomat, løg og estragon vinaigrette
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Kylling i kokosmælk med rød karry, bønnespirer, forårsløg og sorte sesam samt løse ris (L)
Pålæg: Kamsteg med rødkål og mizuna
Pålæg: Tunsalat med ærter, majs, dild og citron (L)
Grøn salat: Mix af spæde salater med agurk, knust gedeost og blåbær.(L)
Kreativ salat: Nudelsalat vendt i peanutbutter creme med forårsløg, gulerødder, kinaradiser, toppet med citrongræs. (G)
Ekstra: Ostefad med forskelligt tilbehør
Dressing: Asiatisk dressing
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Klassiske Frikadeller med kartoffelsalat(kold) (2stk) (G/L)
Pålæg: Spegepølse med remoulade, ristede løg og shiso
Pålæg: 3 slags paté med hjemmelavede sylterier
Grøn salat: Romain salat med pære, tranebær, mandler og basilikum
Kreativ salat: Klassisk kartoffelsalat (L)
Ekstra: Kage fra vores egen bager
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Chili con carne med creme fraiche (L) og ris
Pålæg: Langtidsstegt oksesteg med agurkerelish og timian
Pålæg: Skinkesalat med variationer af løg (L)
Grøn salat: Salat med chilimarinerede tomater, rucola og majs.
Kreativ salat: Salat med melon, agurk og hytteost (L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Vegetar/Veganer: Vegansk "kyllinge"burger
Uden gris: Samme som varm
Vegetar/Veganer: Pasta med granulerede soyabønner og tomatsauce
Uden gris: Hakkebøf med sommerstuvede ærter, gulerødder, perleløg og kartoffel
Vegetar/Veganer: Veganer tarteletter med gulerødder og grønne ærter
Uden gris: Samme som varmt
Vegetar/Veganer: Buddha bowl med bulgur, rødbede og ærter
Minus Gris: Kyllingebryst med hjemmelavet bbq
Vegetar/Veganer: Sandwich med tofu, rød peberfrugt, svampe pg squash
Uden gris: Samme som varmt