Ugens menu

Uge 12

Hos Mad Med Mest tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende og friske retter, der hver især tilberedes med et bæredygtigt mindset. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker

L - Indeholder Laktose
G - Indeholder Gluten
Spørgsmål om allergier henviser vi til Kanpla.
Mandag

Det varme: Langtidsstegt svinenakke med svampe à la crème, Madagaskar-peber og rosmarin-stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Spegepølse med agurkerelish og timian

Pålæg: Skinkesalat med pesto, kartofler, løg og toppet med friske urter

Grøn salat: Iceberg med revne gulerødder, radiser og tranebær

Kreativ salat: Cæsarsalat med agurk, tomat, parmesan, dressing og toppet med urter (L)

Ekstra: Grøntsagsstave af radiser, tomater, gulerødder og agurk

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Hvidløgsdressing (L)

Tirsdag

Det varme: Græsk farsbrød rørt med feta og urter, serveret med fladbrød (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Hamburgerryg med BBQ-sauce

Pålæg: Hønsesalat med friskrevet peberrod, cornichoner, purløg, bladselleri og karse

Grøn salat: Blandet salat med pasta, soltørrede tomater, oliven og mizuna (G)

Kreativ salat: Violet og grøn spidskål med søde majs, persille, purløg og hvedekerner (G)

Ekstra: Tilbehør: Tzatziki (L), hummus og hjemmelavet chili

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Onsdag

Det varme: Butter chicken med tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)

Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse

Pålæg: Skaldyrssalat med radiser, dild, løg, forårsløg og mikrogrønt

Grøn salat: Grønne og røde blade med granatæble, pære og hytteost (L)

Kreativ salat: Bønnesalat med grønne bønner, æg, spinat, rødløg og knuste saltede mandler

Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Spicy rød chili-dressing (L)

Torsdag

Det varme: Klassiske frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltet agurkesalat (2 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Salami Ventricina med aioli og syltede rødløg

Pålæg: Grov æggesalat med bacon, purløg, persille, agurk og æbler

Grøn salat: Blandet grove salater med bagte rodfrugter og rodfrugtchips

Kreativ salat: Grov kartoffelsalat med dijon, syltede sennepskorn, radiser, ærter og persille

Det søde element: Citruskage (1 stk. pr. person) (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Fredag

Det varme: Lasagne med to slags ost og cremet mornaysauce (G/L)

Pålæg: Vitello tonnato med blomsterkapers, citron og friskkværnet peber

Pålæg: Fiskepaté med purløgsmayonnaise, fennikel-crudité og dild

Grøn salat: Tomatsalat med syltede rødløg, mozzarella, balsamico og basilikum (L)

Kreativ salat: Blomkålssalat vendt med urtedressing, skalotteløg og hjertesalat

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Special kost

Mandag

Vegetar/veganer: Cremet sauce med sojaprotein, ristede svampe, perleløg og knuste persillekartofler (G)

Minus Gris: Kyllingebryst med svampe à la crème, Madagaskar-peber og rosmarin-stegte kartofler (G/L)

 

Tirsdag

Vegetar/veganer: Grøntsagsfarsbrød med hummus, grillede grøntsager og fladbrød (G)

Minus Gris: Græsk oksefarsbrød rørt med feta og urter, serveret med fladbrød (G/L)

Onsdag

Vegetar/veganer: Butter chicken med ærteprotein, tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)

Minus Gris: Butter chicken med tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)

Torsdag

Vegetar/veganer: Broccolifrikadeller med kold kartoffelsalat og friske urter

Minus Gris: Kalvefrikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltet agurkesalat (G/L)

Fredag

Vegetar/veganer: Grøntsagslasagne (G)

Minus Gris: Lasagne med to slags ost og cremet mornaysauce (G/L)

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram