Den varme ret: Burger Tema! Med et hint. Hakkebøf af 150g med knust bacon (1 stk. pr. person)
Tilbehør til burger: Jin Shing Dressing, ost og brioche burgerbolle (G/L)
Pålæg: Skinkesalat med løg og purløg (L)
Tilbehør til burger: Kinakål, tomat, løg og agurk
Kreativ salat: Let marineret pastasalat vendt med ærter, peberfrugt, agurk, majs og spæde grøntsager
Ekstra: Æg med mayonnaise og urt
Dressing: Tomat dressing
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Udbenet kylling overlår med bbq samt grøntsags couscous og kold dressing (G/L) (1 stk. pr. person)
Pålæg: Kamsteg med rødkål og sprøde svær
Pålæg: Tunsalat med kartoffel, dild og kapers (L)
Fisk: Kulmule med soya, sesam, sursød, ingefær og masser af spire
Grøn salat: Græsk salat med oliven, rødløg, feta, tomat og agurk (L)
Kreativ salat: Råkost af rødbeder med solbær, honning, tørret frugt og røde urter
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Marineret skinke med ovn bagte blå kartofler og søde kartofler (1 stk. pr. person)
Pålæg: Røget filet med æggestand og purløg
Pålæg: Asiatisk inspireret kylling salat
Grøn salat: Grønne blade vendt med persille og purløg, grønne bønner og hakkede mandler
Kreativ salat: Sommerkål med estragon, ærter, grillet løg, shiso og grøn olie
Ekstra: Ugens osteanretning med sødt
Dressing: Trøffel dressing
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Frikadeller med hjemme syltede agurkesalat (G/L) (2 stk. pr. person)
Pålæg: Roastbeef med remoulade og høvlet peberrod
Pålæg: kold leverpostej med hjemmelavet surt (G)
Grøn salat: Brændt blomkål med ristede solsikkekerner, hytteost og karse (L)
Kreativ salat: Sommer marineret kartoffelsalat med vilde løg, små radiser og karse
Ekstra: Kage fra den lokale bager
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Den varme ret: Cremet butter chicken med løse ris og frisk snittet grønt (L) (1 stk. pr.person)
Pålæg: Kokkens pålæg med klassisk tilbehør
Pålæg: Makrelsalat med tomat og bladselleri
Grøn salat: Hjertesalat vendt med sprøde og bløde kikærter, forårsløg og mango
Kreativ salat: Indisk melon salat med garam masala, mynte, skrællet agurk og små tomat
Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager
Vegetar/Veganer: Vegansk Burger
Uden gris: Samme som varm
Vegetar/Veganer: Tung salat med couscous ''fake chicken'' soltørret tomater, agurk og nye ærter
Uden gris: Samme som varmt
Vegetar/Veganer: kold gulerods suppe med timian, rosmarin og ristede solsikkekerner - hertil nybagt bolle
Uden gris: Bøf af okse med bbq og ovn bagte blå kartofler/søde kartofler
Vegetar/Veganer: Rødbede frikadeller med kartoffelsalat
Minus Gris: Oksekøds frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Vegetar/Veganer: Grillet hjertesalat med sprøde rugbrød chips, vegansk ost, urte emulsion og karse
Uden gris: Samme som varmt