Det varme: Langtidsstegt svinenakke med svampe à la crème, Madagaskar-peber og rosmarin-stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Spegepølse med agurkerelish og timian
Pålæg: Skinkesalat med pesto, kartofler, løg og toppet med friske urter
Grøn salat: Iceberg med revne gulerødder, radiser og tranebær
Kreativ salat: Cæsarsalat med agurk, tomat, parmesan, dressing og toppet med urter (L)
Ekstra: Grøntsagsstave af radiser, tomater, gulerødder og agurk
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Hvidløgsdressing (L)
Det varme: Græsk farsbrød rørt med feta og urter, serveret med fladbrød (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Hamburgerryg med BBQ-sauce
Pålæg: Hønsesalat med friskrevet peberrod, cornichoner, purløg, bladselleri og karse
Grøn salat: Blandet salat med pasta, soltørrede tomater, oliven og mizuna (G)
Kreativ salat: Violet og grøn spidskål med søde majs, persille, purløg og hvedekerner (G)
Ekstra: Tilbehør: Tzatziki (L), hummus og hjemmelavet chili
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Det varme: Butter chicken med tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)
Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse
Pålæg: Skaldyrssalat med radiser, dild, løg, forårsløg og mikrogrønt
Grøn salat: Grønne og røde blade med granatæble, pære og hytteost (L)
Kreativ salat: Bønnesalat med grønne bønner, æg, spinat, rødløg og knuste saltede mandler
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Spicy rød chili-dressing (L)
Det varme: Klassiske frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltet agurkesalat (2 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Salami Ventricina med aioli og syltede rødløg
Pålæg: Grov æggesalat med bacon, purløg, persille, agurk og æbler
Grøn salat: Blandet grove salater med bagte rodfrugter og rodfrugtchips
Kreativ salat: Grov kartoffelsalat med dijon, syltede sennepskorn, radiser, ærter og persille
Det søde element: Citruskage (1 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Det varme: Lasagne med to slags ost og cremet mornaysauce (G/L)
Pålæg: Vitello tonnato med blomsterkapers, citron og friskkværnet peber
Pålæg: Fiskepaté med purløgsmayonnaise, fennikel-crudité og dild
Grøn salat: Tomatsalat med syltede rødløg, mozzarella, balsamico og basilikum (L)
Kreativ salat: Blomkålssalat vendt med urtedressing, skalotteløg og hjertesalat
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Vegetar/veganer: Cremet sauce med sojaprotein, ristede svampe, perleløg og knuste persillekartofler (G)
Minus Gris: Kyllingebryst med svampe à la crème, Madagaskar-peber og rosmarin-stegte kartofler (G/L)
Vegetar/veganer: Grøntsagsfarsbrød med hummus, grillede grøntsager og fladbrød (G)
Minus Gris: Græsk oksefarsbrød rørt med feta og urter, serveret med fladbrød (G/L)
Vegetar/veganer: Butter chicken med ærteprotein, tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)
Minus Gris: Butter chicken med tomat, løg og varme krydderier. Hertil ris vendt med urter (G/L)
Vegetar/veganer: Broccolifrikadeller med kold kartoffelsalat og friske urter
Minus Gris: Kalvefrikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltet agurkesalat (G/L)
Vegetar/veganer: Grøntsagslasagne (G)
Minus Gris: Lasagne med to slags ost og cremet mornaysauce (G/L)