Ugens menu

Uge 33

Hos Mad Med MEST tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende, friske og bæredygtige retter. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker

L    Laktose
 G    Glutenfri
Download ugens menu
Mandag

Den varme ret: Burger Tema! Med et hint. Hakkebøf af 150g med knust bacon (1 stk. pr. person)

Tilbehør til burger: Jin Shing Dressing, ost og brioche burgerbolle (G/L)

Pålæg: Skinkesalat med løg og purløg (L)

Tilbehør til burger: Kinakål, tomat, løg og agurk 

Kreativ salat: Let marineret pastasalat vendt med ærter, peberfrugt, agurk, majs og spæde grøntsager

Ekstra: Æg med mayonnaise og urt

Dressing: Tomat dressing

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Tirsdag

Den varme ret: Udbenet kylling overlår med bbq samt grøntsags couscous og kold dressing (G/L) (1 stk. pr. person)

Pålæg: Kamsteg med rødkål og sprøde svær

Pålæg: Tunsalat med kartoffel, dild og kapers (L)

Fisk: Kulmule med soya, sesam, sursød, ingefær og masser af spire

Grøn salat: Græsk salat med oliven, rødløg, feta, tomat og agurk (L)

Kreativ salat: Råkost af rødbeder med solbær, honning, tørret frugt og røde urter

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager

Onsdag

Den varme ret: Marineret skinke med ovn bagte blå kartofler og søde kartofler (1 stk. pr. person)

Pålæg: Røget filet med æggestand og purløg

Pålæg: Asiatisk inspireret kylling salat

Grøn salat: Grønne blade vendt med persille og purløg, grønne bønner og hakkede mandler

Kreativ salat: Sommerkål med estragon, ærter, grillet løg, shiso og grøn olie

Ekstra: Ugens osteanretning med sødt 

Dressing: Trøffel dressing

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Torsdag

Den varme ret: Frikadeller med hjemme syltede agurkesalat (G/L) (2 stk. pr. person)

Pålæg: Roastbeef med remoulade og høvlet peberrod

Pålæg: kold leverpostej med hjemmelavet surt (G)

Grøn salat: Brændt blomkål med ristede solsikkekerner, hytteost og karse (L)

Kreativ salat: Sommer marineret kartoffelsalat med vilde løg, små radiser og karse

Ekstra: Kage fra den lokale bager

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Fredag

Den varme ret: Cremet butter chicken med løse ris og frisk snittet grønt (L) (1 stk. pr.person)

Pålæg: Kokkens pålæg med klassisk tilbehør

Pålæg: Makrelsalat med tomat og bladselleri

Grøn salat: Hjertesalat vendt med sprøde og bløde kikærter, forårsløg og mango

Kreativ salat: Indisk melon salat med garam masala, mynte, skrællet agurk og små tomat

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Specialkost

Mandag

Vegetar/Veganer: Vegansk Burger

Uden gris: Samme som varm

Tirsdag

Vegetar/Veganer: Tung salat med couscous ''fake chicken'' soltørret tomater, agurk og nye ærter

Uden gris: Samme som varmt

 

Onsdag

Vegetar/Veganer: kold gulerods suppe med timian, rosmarin og ristede solsikkekerner - hertil nybagt bolle

Uden gris: Bøf af okse med bbq og ovn bagte blå kartofler/søde kartofler

Torsdag

Vegetar/Veganer: Rødbede frikadeller med kartoffelsalat

Minus Gris: Oksekøds frikadeller med hjemmelavet agurkesalat

Fredag

Vegetar/Veganer: Grillet hjertesalat med sprøde rugbrød chips, vegansk ost, urte emulsion og karse

Uden gris: Samme som varmt

 

Kontakt
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram