Ugens menu

Uge 37

Hos Mad Med Mest tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende og friske retter, der hver især tilberedes med et bæredygtigt mindset. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker 

L  -  Indeholder Laktose
G  -  Indeholder Gluten
Spørgsmål om allergier henviser vi til Kanpla.
Download ugens menu
Mandag    

Det varme: Flæskestegssandwich med brioche boller (1 stk. pr. person) (G/L)

Tilbehør: Hjemmesyltede agurker, rødkål og grov dijon mayo

Pålæg: Krydret kylling pålæg med soltørret tomater, perleløg og timian

Pålæg: Skinkesalat vendt med estragon, variationer af løg og syltede gulerødder

Grøn salat: Hjertesalat med a la francaise og syrlig dressing

Kreativ salat: Hvedekerner med dild, spinat, soltørrede tomater, syltede rødløg og tørret abrikoser (G)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)

Dressing: Skyr dressing med honning (L)

Tirsdag   

Det varme: Ristaffel med kylling, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)

Pålæg: Røget rullepølse med persille, sky, løg og karse

Pålæg: Leverpostej toppet med syltede bøgehatte, baconknas og karse

Grøn salat: Blandet salat med tomat, agurk og rød peberfrugt

Kreativ salat: Coleslaw på hvidkål, gulerødder og olie/eddike dressing

Fisk: Peber markel toppet med aioli, søde tomater, rødløg og karse

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)

Onsdag 

Det varme: Hakkebøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G/L)

Pålæg: Honning skinke med Italiensk salat og karse

Pålæg: Stegt hønsesalat vendt med grøn pesto, karamelliseret løg, radiser og toppet med soltørret tomat (L)

Grøn salat: Bagt squash og peberfrugt vendt med rucola og persille

Kreativ salat: Tomat salat med bagte og friske tomater, rødløg, basilikum vinaigrette og puffede kerner

Den lille ekstra: Ugens udvalgte gård oste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)

Dressing: Senneps/honning dressing (L)

Torsdag 

Det varme: Pulled chicken vendt med kål, varme og spicy krydderier serveret sesamdip og bao buns (2 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Italiensk Salami med grøn pesto og mizuna

Pålæg: Æggesalat med karry, suppehorn, agurk, løg og frisk hakket purløg

Grøn salat: Blandet iceberg med røde blade, agurk, majs og fine ærter

Kreativ salat: Råkost af gulerødder med verbena honning, rosiner og toppet med crudite

Det søde element: Chokoladekage (1 stk. pr. person) (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)

Fredag

Det varme: Skinkestang rørt med porre, champignon og flødeost (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Langtidsstegt kalvecuvette med balsamico bagte rødløg og rosmarin

Pålæg: Skaldyrssalat med rød dressing, bladselleri, radiser og agurk (L)

Grøn salat: Grove salater vendt med mild hvidløgsdressing og grønne bønner (L)

Kreativ salat: Blomkålscouscous med citron, mynte og granatæbler

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager. (G)

Specialkost

Mandag 

Vegetar/veganer: Sprød majsbøf med syrlig kålsalat, puffede kerner, syltede rødløg og spicy dressing (G)

Minus Gris: Crispy chicken burger med salsa, syltede rødløg og sprøde salater (G)

Tirsdag

Vegetar/veganer: Ristaffel med soya protein, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)

Minus Gris: Ristaffel med kylling, karry og løg tilsmagt med mangochutney toppet med kokos og peanuts (G)

Onsdag

Vegetar/veganer: Selleri bøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G)

Minus Gris: Hakkebøf med karamelliseret bløde løg, syltede agurker og kogte små kartofler (G/L)

Torsdag  

Vegetar/veganer: Pulled svampe og ærter vendt med kål, varme krydderier og serveret med urtedip og tortilla (G)

Minus Gris: Pulled chicken vendt med kål, varme krydderier og serveret med urtedip og tortilla  (G/L)

Fredag  

Vegetar/veganer: Vegetarisk curry med aubergine og søde kartofler

Minus Gris: Indbagt laks rørt med porre, champignon og flødeost  (G/L)

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram