Ugens menu

Uge 40

Hos Mad Med MEST tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende, friske og bæredygtige retter. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker 

L  -  Indeholder Laktose
 G  -  Indeholder Gluten
Download ugens menu
Mandag

Den varme ret: Boller i karry med løse ris (G/L) (2 stk. pr. person.)

Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse

Pålæg: Asian kyllingsalat med spire

Grøn salat: Salat med agurk, æbler, toppet med rucola

Kreativ salat: Salat med harricots bønner, semi-dried tomater, feta og bagte græskar (L)

Ekstra: Æg på bund af salat med let pisket mayonnaise 

Dressing: Vinegrette med urter

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Tirsdag

Den varme ret: Kylling overlår med bagekartoffel og urtecreme (L) (1 stk. pr. person.)

Pålæg: Roastbeef med peberrod og timian

Pålæg: Wienersalat med kartoffel (L)

Fisk: Varmrøget lange med rygeost, karse og shiso

Grøn salat: Spinatsalat, tomat, majs og ærter

Kreativ salat: Violet spidskål salat med syrlig dressing, appelsiner og ristede valnødder

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager

Onsdag

Den varme ret: 'Mest'' Sorte gryde med cocktailpølser og løse ris (G/L)

Pålæg: Spicy italiensk pølse med svampe mayo

Pålæg: Leverpostej med hjemmelavet agurkesalat (G)

Grøn salat: Sprød romaine med pære, hytteost og figner (L)

Kreativ salat: Mexicansk salat med røde bønner, kikærter, agurk og persille

Ekstra: Ugens osteanretning med sødt (L)

Dressing: Mormor dressing (L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Torsdag

Den varme ret: Samle selv pita med krydret hakkebøf (G/L) (2stk. pr. person.)

Fyld til Pita: Tzatziki, hummus og pesto (L)

Pålæg: Spegepølse med remoulade og surt

Grønt til Pita: Marineret rødkål med persille - ærter, agurk og rødløg

Kreativ salat: Baharat ris salat med majs, forårsløg, peberfrugt (G)

Ekstra: Kage fra den lokale bager 

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Fredag

Den varme ret: Langtidsstegt ungkvæg med lun bearnaisesauce (1 stk. pr. person.)

Pålæg: Krydret kylling pålæg med grillet løg

Pålæg: Peber makrel med aioli og karse

Grøn salat: Salat med radicchio, crouqette, revet gulerødder og croutoner (G)

Kreativ salat: Hjerte salat med kartofler, søde kartofler, svampe, porre, syltede rødløg

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Specialkost

Mandag

Vegetar/Veganer: Indisk daal 

Uden gris: Oksekøds boller i rød karry

Tirsdag

Vegetar/Veganer: Violet spidskål salat med syrlig dressing, appelsiner og ristede valnødder

Uden gris: Samme som varm

Onsdag

Vegetar/Veganer: Shashuka med tofu og feta

Uden gris: ''Mest'' Sortegryde med kylling og løse ris

Torsdag

Vegetar/Veganer: Wrap med falafel, hummus og sprøde grøntsager 

Uden Gris: Samme som varm 

Fredag

Vegetar/Veganer: Couscous med syltede græskar, rosiner og urter

Uden gris: Samme som varm

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram