Ugens menu

Uge 26

Hos Mad Med MEST tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende, friske og bæredygtige retter. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker

L    Laktose
 G    Glutenfri
Download ugens menu
Mandag

Den varme ret: Cirspy Chicken burger (1stk) (G)

Tilbehør: Spicy spansk salsa, syltede rødløg, mayonnaise

Pålæg: Røget rullepølse med sky, skalotteløg og karse

Grøn salat: Icebergsalat med agurk, forårsløg og radiser

Kreativ salat: Hvedekernesalat med grøn pesto, frisk grønkål, grillet peberfrugt og oliven (G)

Dressing: Rød dressing

Ekstra: Æg med mayonnaise og urt

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Tirsdag

Den varme ret: Krebinetter med sommerstuvet ærter, gulerødder, perleløg, kartofler og bacon (1stk) (G/L)

Pålæg: Kalkun med spinatcreme og ærteskud

Pålæg: Æggesalat med skaldyr og tomat (L)

Dagens fangst: Små butterdejsskaller med plukket laks og rygeost

Grøn salat: Salat med majs, peberfrugt og croutoner.

Kreativ salat: Salat af grønne bønner med variationer af tomat, løg og estragon vinaigrette

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager

Onsdag

Den varme ret: Kylling i kokosmælk med rød karry, bønnespirer, forårsløg og sorte sesam samt løse ris (L)

Pålæg: Kamsteg med rødkål og mizuna

Pålæg: Tunsalat med ærter, majs, dild og citron (L)

Grøn salat: Mix af spæde salater med agurk, knust gedeost og blåbær.(L)

Kreativ salat: Nudelsalat vendt i peanutbutter creme med forårsløg, gulerødder, kinaradiser, toppet med citrongræs. (G)

Ekstra: Ostefad med forskelligt tilbehør

Dressing: Asiatisk dressing

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Torsdag

Den varme ret: Klassiske Frikadeller med kartoffelsalat(kold) (2stk) (G/L)

Pålæg: Spegepølse med remoulade, ristede løg og shiso

Pålæg: 3 slags paté med hjemmelavede sylterier

Grøn salat: Romain salat med pære, tranebær, mandler og basilikum

Kreativ salat: Klassisk kartoffelsalat (L)

Ekstra: Kage fra vores egen bager

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Fredag

Den varme ret: Chili con carne med creme fraiche (L) og ris

Pålæg: Langtidsstegt oksesteg med agurkerelish og timian

Pålæg: Skinkesalat med variationer af løg (L)

Grøn salat: Salat med chilimarinerede tomater, rucola og majs.

Kreativ salat: Salat med melon, agurk og hytteost (L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød, samt friskbagt rugbrød fra den lokale bager 

Specialkost

Mandag

Vegetar/Veganer: Vegansk "kyllinge"burger

Uden gris: Samme som varm

Tirsdag

Vegetar/Veganer:  Pasta med granulerede soyabønner og tomatsauce 

Uden gris: Hakkebøf med sommerstuvede ærter, gulerødder, perleløg og kartoffel

Onsdag

Vegetar/Veganer: Veganer tarteletter med gulerødder og grønne ærter

Uden gris: Samme som varmt

Torsdag

Vegetar/Veganer: Buddha bowl med bulgur, rødbede og ærter

Minus Gris: Kyllingebryst med hjemmelavet bbq

Fredag

Vegetar/Veganer: Sandwich med tofu, rød peberfrugt, svampe pg squash

Uden gris: Samme som varmt 

Kontakt
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram