Vegansk frokostordning

"Hos Mad Med Mest har vi gjort det nemt at tilvælge en vegansk frokostordning - så alles behov og præferencer tilgodeses."
Nicolai
Kok

Fordomme om vegansk mad gøres til skamme

Hos Mad Med Mest tager vi hånd om den gode smag og den sunde og veltilberedte mad - også når det gælder vores veganske frokostordninger.
For vi ved godt, at der hersker en del fordomme om vegansk kost - både med hensyn til smag og næringsindhold. De fordomme, vil vi gerne gøre til skamme.

Det veganske køkken indeholder mange spændende og alsidige råvarer, der med den rette viden om og kærlighed til mad, let bliver til sunde og næringsrige alternativer til det traditionelle køkken.

At sørge for kreative og indbydende veganske retter, er en opgave vi hos Mad Med Mest med glæde påtager os.

Nemt at vælge vegansk

Hos Mad Med Mest har vi gjort det nemt at tilvælge en vegansk frokostordning. Vores klassiske frokostordning, der også indeholder kødretter og kødpålæg, er nemlig bygget op omkring tilvalg. Det gør det derfor muligt for jeres virksomhed at bestille en frokost til alle jeres medarbejdere, der tilgodeser alles præferencer, ønsker og behov. Og det er på alle måder nemt!

Når I bestiller frokostordning hos os, skal I nemlig blot angive hvor mange medarbejdere, der ønsker et vegansk alternativ til menuens kødretter. Så sørger vi for at tilberede et godt og velsmagende alternativ, der smagsmæssigt passer til menuens øvrige indhold.

God mad til alle

Hos Mad Med Mest elsker vi mad. Vores glæde ved og kærlighed til mad, vil vi rigtig gerne dele med vores kunder. Både vores klassiske, veganske og vegetariske frokostordning, er derfor sammensat og lavet med den største omhu, med et fokus på gode, sunde og sæsonaktuelle råvarer, der tilbyder god mad til alle.

Med frokostordning hos Mad Med Mest, er det enkelt at servere en god frokost, der tager højde for alle medarbejderes madønsker.

Et vegansk måltid - ikke blot et alternativ til kød. 

Ofte kan det lyde som om, at et vegansk måltid blot er et alternativ. Det er det bestemt ikke, mener vi i Mad Med Mest.

Et vegansk måltid kan være fyldt med lækre og nærende råvarer. Det veganske måltid har masser af smag, og er mindst lige så lækkert, som et ikke-vegansk måltid. Vi gør vores ypperste for, at dit eller jeres veganske måltid er fuld af spændende og inspirerende madoplevelser. 

Har du spørgsmål til vores veganske frokostordning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

+45 42334643
Standard kontaktform
phone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram