Vegetarisk frokostordning

"Hos Mad Med Mest brænder vi for at kreere sunde, indbydende og inspirerende frokostordninger til nordjyske virksomheder. Vi tilbyder naturligvis også et vegetarisk alternativ til vores klassiske menu."
Nicolai
Kok

Vegetarisk løsning til medarbejderne

Mennesker er forskellige - og heldigvis for det! Vi har forskellige holdninger, præferencer og behov - også med hensyn til mad. Når I som virksomhed bestiller en frokostordning hos os, giver vi mulighed for at sammensætte denne ud fra jeres og jeres medarbejderes specifikke ønsker og behov. Jeres ordning kan derfor med lethed indeholde en vegetarisk løsning til nogle medarbejdere og en klassisk til andre.

På den måde kan I tilbyde jeres medarbejdere en sund, fleksibel og indbydende frokostordning, der omfavner madfællesskabet og imødekommer den enkelte medarbejders præferencer.

Tilvælg vegetarisk mad

For at kunne tilbyde vores kunder en varieret frokostordning – lavet med kærlighed fra bunden - der også nærer og styrker fællesskabet i jeres kantine, er ordningen bygget op omkring tilvalg.

Mad Med Mest tilbyder en række forskellige retter, der både henvender sig til vegetarer og kødspisere samt nogle retter, der er afstemt efter de enkelte præferencer.

På den måde kan jeres medarbejdere både være sammen om en fælles madoplevelse, mens de samtidig får deres vegetariske ønsker opfyldt.

Bestil vegetarisk hos Mad Med Mest

Hos Mad Med Mest laver vi mad med stor faglighed og en passion for smag og det sunde hverdagsmåltid. Vores vegetariske frokostordning er derfor lavet med øje for både den gode smag og dens ernæringsmæssige sammensætning. Vores vegetariske alternativ er således aldrig blot variationer over kødretter.

Vi anvender naturligvis altid de bedst tilgængelige af sæsonens råvarer til vores velsmagende vegetariske retter, og vi bærer altid vores høje faglighed med, når vi kreerer mad i det grønne køkken.

I kan derfor forvente lækre, grønne retter, der er nøje afstemt med tilbehøret.

Hvorfor vælge en vegetarisk frokostordning? 

Der er flere årsager til, hvorfor det kan være en god ide at vælge en vegetarisk frokostordning. Der er både en miljøfaktor og nogle sundhedsmæssige fordele, som spiller ind her.

Først og fremmest bidrager en kødfri kost til, at vi bruger færre naturressourcer, og dermed mindsker den negative miljøpåvirkning. Hos Mad Med MEST er det et udtalt mål for os at bidrage til, at vi belaster miljøet mindst muligt.

Herudover er der nogle sundhedsmæssige fordele ved at vælge en vegetarisk kost. Et vegetarisk valg kan bidrage til at forbedre sundheden ved at reducere indtaget af mættet fedt og kolesterol, samtidig med at en plantebaseret kost øger fiberindtaget, og forsyner kroppen med vigtige vitaminer og mineraler.

Har du spørgsmål til vores frokostordning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Send os en mail via formularen, eller giv os et kald.

+45 42334643
Standard kontaktform
phone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram