Ugens menu

Uge 14

Hos Mad Med Mest tilbyder vi hver uge nye menuer bestående af spændende og friske retter, der hver især tilberedes med et bæredygtigt mindset. Nedenfor kan du se denne uges lækre menu.

Specialkostretter vises nederst på siden.

Intolerance-mærker

L - Indeholder Laktose
G - Indeholder Gluten
Spørgsmål om allergier henviser vi til Kanpla.
Mandag

Det varme: Kylling i coq au vin-sauce serveret med stegte petit kartofler vendt med rosmarin og timian (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse fra egen produktion

Pålæg: Lun leverpostej med syltede rødbeder (G/L)

Grøn salat: À la française med hjertesalat, fine ærter og syrlig mayonnaise

Kreativ salat: Violet og grøn spidskål med søde majs, persille, purløg og hvedekerner

Ekstra: Spinatwraps med røget laks, agurk, flødeost og citrus (1 stk. pr. person) (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Thousand Island-dressing (L)

Tirsdag

Det varme: Spicy crispy chicken burger (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: 2 slags spicy italiensk pålæg med aioli og blød timian

Pålæg: Peberrodssalat med skinke, agurk, løg, bladselleri og crudité af radiser (L)

Grøn salat: Grønne blade vendt med revet gulerod, vindruer, rosiner og toppet med mynte

Kreativ salat: Cæsarsalat med parmesan, agurk, tomat, dressing og toppet med crunch (G/L)

Ekstra: Tilbehør: Syltede rødløg og coleslaw

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Onsdag

Det varme: Wokret med langtidsstegt svinenakke med Asian Sensation sauce, tilsat svampe, porre, peberfrugt og kinakål. Toppet med
friske spire, syltede rødløg og sesamkimchi (G)

Pålæg: Krydret kyllingepålæg toppet med friske hakket urter

Pålæg: Mini-frikadeller med dijonnaise og cornichoner (2 stk. pr. person) (G/L)

Grøn salat: Hawaii med ananas, bambus, forårsløg og let frisk dressing

Kreativ salat: Asiatisk salat med spidskål, lime, agurk, forårsløg og saltede peanuts med sesam

Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Dressing: Limedressing (L)

Torsdag

Det varme: Rosmarin- og citronmarineret tenderpork på bund af ratatouille, serveret med stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)

Pålæg: Mortadella med syltede rødløg, bagte tomater og blød timian

Pålæg: Hønsesalat rørt med karry, ananas, løg og toppet med mikrogrønt

Grøn salat: Salat af feldsalat, julesalat, pære, peberfrugt og puffede kerner

Kreativ salat: Chunky salat med tomat, agurk, løg, grønne bønner og balsamico

Det søde element: Minimuffins med karamel (1 stk. pr. person) (G/L)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Fredag

Det varme: Byg-selv-stjerneskud med smørstegt formbrød, meunièrestegt rødspætte og klassisk røddressing (1 stk. pr. person) (G/L)

Ekstra: Tilbehør: Portionsanrettet hønseæg med skaldyrssalat, agurk, tomat, citron, salat og urter

Pålæg: Kamsteg med rødkål, appelsin og mizuna

Pålæg: Flødeostecreme med ramsløg, purløg og grønt "støv" (L)

Grøn salat: Romaine med bladselleri, feta, røget paprika og karse (L)

Kreativ salat: Cremet pastasalat med majs, ærter, soltørrede tomater, agurk og krydderurter (G)

Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)

Special kost

Mandag

Vegetar/veganer: Coq au vin med stegte svampe på bund af knuste rodfrugter og persille

Minus gris: Kylling i coq au vin-sauce serveret med stegte petit kartofler vendt med rosmarin og timian (G/L)

 

Tirsdag

Vegetar/veganer: Burger med pulled svampe, trøffelmayo, bagte tomater og syltede rødløg (G)

Minus gris: Spicy crispy chicken burger med syltede rødløg og coleslaw (G/L)

Onsdag

Vegetar/veganer: Grøn karry med ærteprotein, kokosmælk, chili, peberfrugt, bønner, bambusskud og sød basilikum, serveret med jasminris (G)

Minus gris: Wokret med lang langtidsstegt okse med Asian Sensation sauce, tilsat svampe, porre, peberfrugt og kinakål. Toppet med friske spire, syltede rødløg og
sesamkimchi (G)

Torsdag

Vegetar/veganer: Citronmarineret squash på bund af bulgursalat vendt med grøntsager og toppet med grøn pesto (G)

Minus gris: Rosmarin- og citronmarineret unghanebryst på bund af ratatouille og serveret med stegte kartofler (G/L)

Fredag

Vegetar/veganer: Bowl med kikærter vendt i varmekrydderier, avocado, syltede rødløg, søde majs og grillede spidskål, serveret med purløgsdressing

Minus gris: Stjerneskud med smørstegt formbrød, meunièrestegt rødspætte og røddressing, samt portionsanrettet hønseæg med skaldyrssalat, agurk, tomat, citron, salat og
urter (G/L)

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram