Det varme: Kylling i coq au vin-sauce serveret med stegte petit kartofler vendt med rosmarin og timian (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Rullepølse med sky, løg og karse fra egen produktion
Pålæg: Lun leverpostej med syltede rødbeder (G/L)
Grøn salat: À la française med hjertesalat, fine ærter og syrlig mayonnaise
Kreativ salat: Violet og grøn spidskål med søde majs, persille, purløg og hvedekerner
Ekstra: Spinatwraps med røget laks, agurk, flødeost og citrus (1 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Thousand Island-dressing (L)
Det varme: Spicy crispy chicken burger (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: 2 slags spicy italiensk pålæg med aioli og blød timian
Pålæg: Peberrodssalat med skinke, agurk, løg, bladselleri og crudité af radiser (L)
Grøn salat: Grønne blade vendt med revet gulerod, vindruer, rosiner og toppet med mynte
Kreativ salat: Cæsarsalat med parmesan, agurk, tomat, dressing og toppet med crunch (G/L)
Ekstra: Tilbehør: Syltede rødløg og coleslaw
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Det varme: Wokret med langtidsstegt svinenakke med Asian Sensation sauce, tilsat svampe, porre, peberfrugt og kinakål. Toppet med
friske spire, syltede rødløg og sesamkimchi (G)
Pålæg: Krydret kyllingepålæg toppet med friske hakket urter
Pålæg: Mini-frikadeller med dijonnaise og cornichoner (2 stk. pr. person) (G/L)
Grøn salat: Hawaii med ananas, bambus, forårsløg og let frisk dressing
Kreativ salat: Asiatisk salat med spidskål, lime, agurk, forårsløg og saltede peanuts med sesam
Den lille ekstra: Ugens udvalgte gårdoste med tilhørende sødt og sprødt (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Dressing: Limedressing (L)
Det varme: Rosmarin- og citronmarineret tenderpork på bund af ratatouille, serveret med stegte kartofler (1 stk. pr. person) (G/L)
Pålæg: Mortadella med syltede rødløg, bagte tomater og blød timian
Pålæg: Hønsesalat rørt med karry, ananas, løg og toppet med mikrogrønt
Grøn salat: Salat af feldsalat, julesalat, pære, peberfrugt og puffede kerner
Kreativ salat: Chunky salat med tomat, agurk, løg, grønne bønner og balsamico
Det søde element: Minimuffins med karamel (1 stk. pr. person) (G/L)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Det varme: Byg-selv-stjerneskud med smørstegt formbrød, meunièrestegt rødspætte og klassisk røddressing (1 stk. pr. person) (G/L)
Ekstra: Tilbehør: Portionsanrettet hønseæg med skaldyrssalat, agurk, tomat, citron, salat og urter
Pålæg: Kamsteg med rødkål, appelsin og mizuna
Pålæg: Flødeostecreme med ramsløg, purløg og grønt "støv" (L)
Grøn salat: Romaine med bladselleri, feta, røget paprika og karse (L)
Kreativ salat: Cremet pastasalat med majs, ærter, soltørrede tomater, agurk og krydderurter (G)
Brød: Koldhævet surdejsbrød på økologisk mel og friskbagt rugbrød fra den lokale bager (G)
Vegetar/veganer: Coq au vin med stegte svampe på bund af knuste rodfrugter og persille
Minus gris: Kylling i coq au vin-sauce serveret med stegte petit kartofler vendt med rosmarin og timian (G/L)
Vegetar/veganer: Burger med pulled svampe, trøffelmayo, bagte tomater og syltede rødløg (G)
Minus gris: Spicy crispy chicken burger med syltede rødløg og coleslaw (G/L)
Vegetar/veganer: Grøn karry med ærteprotein, kokosmælk, chili, peberfrugt, bønner, bambusskud og sød basilikum, serveret med jasminris (G)
Minus gris: Wokret med lang langtidsstegt okse med Asian Sensation sauce, tilsat svampe, porre, peberfrugt og kinakål. Toppet med friske spire, syltede rødløg og
sesamkimchi (G)
Vegetar/veganer: Citronmarineret squash på bund af bulgursalat vendt med grøntsager og toppet med grøn pesto (G)
Minus gris: Rosmarin- og citronmarineret unghanebryst på bund af ratatouille og serveret med stegte kartofler (G/L)
Vegetar/veganer: Bowl med kikærter vendt i varmekrydderier, avocado, syltede rødløg, søde majs og grillede spidskål, serveret med purløgsdressing
Minus gris: Stjerneskud med smørstegt formbrød, meunièrestegt rødspætte og røddressing, samt portionsanrettet hønseæg med skaldyrssalat, agurk, tomat, citron, salat og
urter (G/L)